Hoverboard

Hoverboard

Csalók élnek vissza a bankkártya adatokkal!

Nem csak a silány minőség kering a piacon, de megjelentek a csalók is...

2017. október 13. - Segwayguy

 

Nem tudom melyik a felháborítóbb, a csalás vagy az emberi ostobaság.

Fogtunk egy olyan terméket, ami manapság nagyon kelendő és nagyító alá tettük. Bejött ez a hoverboard őrület. Mikor még kezdő cipőben járt és kevés gyártó tudta a megfelelő minőséget hozni, akkor arany áron futott. Majd jöttek a vakmerő cégek akik szuper olcsón leterítették Amerikát. Na, azok voltak az igazán nagy kártevők, hiszen innen a „kigyulladós” imázs. Lassan kihevertük. Rengetek munkával a megbízható cégek újra élesztették a hoverboard lázat. Mutatós, izgalmas, ténylegesen fejlesztő hatású és a kölykök megvesznek érte. Erre most itt az újabb lehúzás.

Nem csak a silány minőség kering a piacon, de megjelentek a csalók is. Nemzetközi szinten követnek el visszaéléseket bankkártya adatokkal. Egyre több olyan cég hirdet instragramm-on és facebook-on nevetséges árakon „mini segway-t” amennyiért egyetlen pici kínai se tudna alaplapot, giroszkópokat és akkumulátort alvázra gyorsfűzőzni…nem hogy bármi működőt összeszerelni.

img_1016.jpg

Íme egy lista a cégekről, akik nem szállítanak, csak a bankkártya adatokat gyűjtik (akik megörültek a vissza nem térő áraknak, azoknak azonnali kártyacsere javasolt) és azok, akiknél nem lehet a beígért garancia problémákat érvényesíteni. Extrába találsz a listán három megbízható magyarországi kereskedőt is.

Az itt található linken eléred a teljes anyagot!

Tanulságos eseteket gyűjtöttünk össze. Jó olvasgatást!

Amennyiben téged is megkárosítottak írd le kommentbe a saját történetedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoverboard.blog.hu/api/trackback/id/tr6112967455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása